SOMMERKURS 5.-6. august 2019

sommerkurs 2019.jpg

5. og 6. august 20|9 blir det sommerkurs på Kraft Dansestudio med to dyktige pedagoger, som skal undervise i heeldance, contemporary jazz og styrke/ stretch.

Kamilla Fagerland er til daglig pedagog hos oss. På dette sommerkurset skal hun undervise i heeldance. Heeldance er en solodanssjanger som ofte er omtalt i rutiner sett i pop og hip-hop musikkvideoer. Attitude er en stor del av denne sjangeren. Timen vil inneholde oppvarminger og koreografi, og vi lover en hel dose med danseglede!

Sunniva L Kildal er fra Mo i Rana, men bor for tiden i Oslo. Hun er utdannet ved KHIO, og har jobbet som dansepedagog og utøvende danser i Oslo og Tromsø i over 10 år. Hun har blant annet jobbet med InTuit dansekompani i Tromsø, eventer i næringslivet og danset i musikkvideo. Som pedagog har hun jobbet på kveldsskole, kulturskole og 6 år på danselinja i Tromsø. De siste årene har hun hovedsaklig jobbet med kokken Åshild Blyseth, og laget flere forestillinger på wangbrygga i Bardal, kulturbadet i Sandnessjøen og på Petter Dass museet. Sunniva gleder seg masse til å komme tilbake til KRAFT for å undervise på sommerurset. “Altfor lenge siden sist”, sier hun.

Sunniva skal undervise i contemporary jazz, som er en blanding av jazzdans og moderne dans. Timen vil inneholde oppvarminger, noe teknikk og masse koreografi. Hun skal også undervise i styrke/ stretch, hvor du både får styrket og strukket muskulaturen din.

Vi er så glade for at Kamilla og Sunniva er årets pedagoger på sommerkurset.

Sommerkurset er for alle fra 13 år og opp til godt voksen alder.

Vi ønsker hjertelig velkommen til dette sommerkurset, og vi lover at du blir møtt med store og varme smil og en stor dose DANSEGLEDE!

Velkommen <3