KONTAKT OSS               PEDAGOGER


OM KRAFT DANSESTUDIO

Vi åpnet dørene til Kraft Dansestudio AS sommeren 2015 og har i dag over 500 elever i alderen 3 til 81 år.

Vi har som mål å tilby dans til alle. Gutter og jenter, unge og gamle, nybegynnere og viderekommende. Siden oppstarten har vi fått en bred og variert elevmasse.

Hos oss står danseglede og mestringsfølelse i fokus!

 

 

KRAFT Dansestudio
Fr. Nansensgt 12
8622 Mo I Rana

Inngang ved Barnas butikk, opp rulletrappen og til høyre. Rett ved IHus og Tinde cafè

E-post: post@kraftdans.no

Telefon: 474 15 752
 

Foto: Håvard L Nystad

Foto: Håvard L Nystad

 

TAKK TIL VÅR SAMARBEIDSPARTNER SPAREBANK 1 NORD- NORGE

rgb_SB1_Nord_Norge_horiz_pos.png

 Vi er så heldige å ha et godt samarbeid med Sparebank 1 Nord- Norge.

Vi har som felles mål å skape verdi og utvikling i og for Nord- Norge. Gjennom samarbeidet skal Rana og Nord- Norge løftes videre.

Vi er stolte av å være en del av Sparebank 1 Nord- Norges samfunnsutbytte.

Foto: Lars Solbakken (Fra elevforestillingen mai 2017 "En eventyrlig reise")

Foto: Lars Solbakken (Fra elevforestillingen mai 2017 "En eventyrlig reise")

 

 

PEDAGOGER


MAJKEN RUSTAND SØEGAARD

Gründer og eier av KRAFT dansestudio.

Majken er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole i Oslo, med bachelor i utøvende dans og pedagogikk. Gjennom Den Norske Balletthøyskole er hun også utdannet Ashtanga Yoga instruktør. Hun var ferdig med sin bachelor i 2007 og har siden da jobbet som danser, pedagog, koreograf og yogainstruktør.
Hun er også utdannet diplomert massør gjennom Axelsons Bodywork School (Oslo).

Majken har tidligere jobbet som dansepedagog ved Touch of dance (Oslo), Tip Toe ballettstudio og Streetjazz dansestudio avd Mo. Hun har vært medeier og avdelingsleder ved Streetjazz dansetudio avd Mo siden 2011.

Jobber pr dags dato også som pedagog ved Polarsirkelen Videregående Skole og er danser i KRAFT dansekompani.

Majken er en allsidig og sterk danser, med mye energi, tilstedeværelse og utstråling. Hun liker å jobbe utforskende med kroppens bevegelsesmuligheter, og hun fokuserer mye på kroppen som utgangspunkt og verktøy i hennes koreografiske arbeid. Hun har et stort engasjement og sterk drivkraft for faget sitt og elevene hun underviser. Hun legger stor vekt på glede og mestring i undervisningen.


BIRGIT SCHERER

Gründer og eier av KRAFT dansestudio.

Birgit ble utdannet ved KIHO avd. Statens balletthøyskole i 2005. Siden da har hun bl.a. jobbet som frilansdanser i “Reisen til julestjernen” ved Nationalteateret, som dansepedagog for Allingham Dance Team i Danmark, Let`s dance og NTNUi i Trondheim, samt som koreograf for bl.a.barneforestillingen “Redningsskøyta Elias” ved Nordland Teater og under Barnas Smeltedigel i Mo i Rana.

Jobber pr. dags dato også som pedagog ved Polarsirkelen vgs.

Birgit har et stort engasjement for dansefaget og elevene hun underviser. Timene legger vekt på det musikalske, og ønsker å gi rom for særpreg i hver enkelt elevs bevegelseskvaliteter.


THERESE EINMO JÜRGENSEN

Gründer og eier av KRAFT dansestudio.

Therese er utdannet danser ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse i 2000 har hun jobbet som danser ved en rekke teatere og frigrupper. Blant annet: Syd-Samisk Teater, Nordland Teater, Nord-Trøndelag Teater, Stellaris DansTeater, Body-Tech, Impure Company. I 2006 ble hun tildelt Sparebank1 sitt stipend for Unge kunstnere, og i 2009 var hun Ungkunstner ved Festspillene i Nord-Norge. 

Jobber også som business manager (BM) i EVRY.
Therese er en teknisk dyktig danser som har en sterk utstråling og tilstedeværelse i sin dans.


LISE ELIASSEN

Gründer, eier og daglig leder av KRAFT dansestudio.

Lise har sin utdannelse i dans og pedagogikk fra Kunsthøgskolen i Oslo avd Statens balletthøgskole. Etter endt utdannelse har hun jobbet som pedagog ved dansestudio, videregående skoler og høyskoler, hvor hun har undervist alt fra barn til profesjonelle dansere. Ved siden av dette har hun jobbet både som utøvende danser og koreograf i både Bergen og Mo i Rana. I dag jobber hun også som lærer ved Polarsirkelen vgs, og er danser i KRAFT dansekompani.

I undervisningen legger Lise stor vekt på at alle skal bli sett og inkludert i gruppen for å oppleve glede og mestring gjennom dansen. Lise er en allsidig, sterk og teknisk danser som sprer mye energi og danseglede, og hun har et stort engasjement for faget sitt og elevene hun underviser.KAMILLA FAGERLAND

Kamilla har danset hele livet siden hun var liten jente, og dansen har alltid vært en stor del av Kamilla. Hun er talentfull og allsidig, og danser alt fra klassisk ballett til hip hop og heeldance. For 2 år siden kom hun tilbake til Mo etter 4 år i Big Bear Lake California, der hun underviste ved Moonridge school of dance. Disse årene brukte hun også til å utvikle seg selv som danser ved bla kjente danseskoler som Stadion i Los Angeles, Millenium dance complex og Debbie Reynolds studio.

Kamilla er musikalsk, positiv og blid, ønsker at alle elevene hun underviser skal bli sett, og det oser av energi i studio når Kamilla underviser!kraftdans-instruktor-elias.jpg

ELIAS IVERSEN

Instruktør ved Kraft Dansestudio

Elias har vært en del av Kraft Dansestudio siden vi etablerte oss i 2015. Elias har danset siden han var 9 år. Han startet med Hip Hop, og gikk etter hvert over til Breakdance. Han har etter hvert fått bred erfaring som instruktør i breakdance, og underviser i dag gutter og jenter fra 6 år og opp. I tillegg til sine egne undervisningstimer, er han assistent i Coolkidz.

Elias er svært engasjert i dansen, og har god kjemi med elevene han underviser. Han fokuserer på at elevene skal føle mestring i timene, og har også stort fokus på det musikalske.

Elias gleder seg over å være en del av Kraft Dansestudio, og vi er så glade for at vi har Elias med på laget!

METTE- LISE ENGØ

Gladlaksen Mette-Lise er fra Mo i Rana. Hun begynte å danse som 4-åring og fortsatte de neste 12 årene innen ballett, jazz, moderne og hip hop. Fagene scenisk dans og scenisk dans fordypning piffet opp hverdagen da hun gikk på videregåendeskole. Dansen fortsatte under studietiden i Trondheim hvor hun underviste ballett og jazz hos NTNUi Dans. Hun har nå kommet tilbake til Mo, jobber i dag som prosjektleder på EVRY og en i tillegg en del av KRAFT :)

«Jeg gleder meg enormt til oppstart og håper at dansen kan være et morsomt og energigivende avbrekk i hverdagen – vi sees!» 

Vi er så glade for at Mette- Lise er en del av Kraft Dansestudio!

 

ANE HØGAAS

Vi gleder oss over at Ane Høgaas en en del av Kraft Dansestudio.
Ane er ranværing, har danset siden hun var 6 år gammel og er en svært teknisk og uttrykksfull danser. Hun er allsidig med erfaring innen både klassisk ballett, jazz, moderne og hip hop- både som danser og pedagog. Hennes positivitet, engasjement, energi og smil smitter over på alle rundt henne.
Ane er nå kommet tilbake etter to år i Bergen hvor hun har studert til å bi sosionom, og skal fullføre sin utdannelse mens hun nå bor på Mo. Hun har også danset og fått masse inspirasjon mens hun bodde i Bergen.
Ane ser elevene sine, og vi er så takknemlige for at hun vil være en del av Kraft Dansestudio!