Kamilla er ny pedagog hos KRAFT dansestudio!

 

Vi er så heldige å ha fått Kamilla med på laget!!! Kamilla Fagerland er 29 år og kommer fra Mo i Rana. Kamilla har danset hele livet, og dansen har alltid vært en stor del av Kamilla. Hun er talentfull og allsidig, og danser alt fra klassisk ballett til hip hop og heeldance. De siste 4 årene har hun bodd i Big Bear Lake California, og der underviste hun ved Moonridge school of dance. Disse årene brukte hun også til å utvikle seg selv som dans...er ved bla kjente danseskoler som Stadion i Los Angeles, Millenium dance complex og Debbie Reynolds studio.
Kamilla er musikalsk, positiv og blid, ønsker at alle elevene hun underviser skal bli sett, og det oser av energi i studio når Kamilla underviser! OG JA DET BLIR HEELS KURS I HØST FOR ALLE SOM ETTERLYSER DET! Kamilla vil også ha moderne for nybegynnere, Fredagskoreografien og fredagsstrekken. Vi ønsker Kamilla velkommen i teamet, vi er heldige!