SOMMERFEST VED KRAFT DANSESTUDIO 1.-4. AUGUST

SOMMERKURS!!!

MED SUNNIVA LORENTZEN KILDAL OG

KAMILLA FAGERLAND

Mandag 1. august – onsdag 3. august blir det et heidundrende sommerkurs på KRAFT dansestudio. Pedagoger er Sunniva Lorentzen Kildal som underviser jazz og styrke/stretch, og Kamilla Fagerland som underviser heeldance og hip hop. Begge pedagogene er opprinnelig fra Mo i Rana, og de gleder seg veldig til å danse med ranværingene J

Alle klassene er åpne for alle fra 13 år og oppover :)

Vi er så heldige som får disse to fantastiske pedagogene på besøk til oss, og vi kan love dere masse energi, moro, latter og danseglede hele veien. Kom å bli med på denne sommerfesten på KRAFT dansestudio!

Timeplan (alle dagene):

16.00- 17.00 HIP HOP med Kamilla

17.15-18.15 HEELDANCE med Kamilla

18.30- 19.30 JAZZ med Sunniva

19.45-20.45 STYRKE/STRETCH med Sunniva

Pris:

Alle klassene alle dagene: 1400,-

Tre klasser alle dagene: 1050,-

To klasser alle dagene: 700,-

En klasse alle dagene: 350,-

Drop in: 150,- pr klasse (betales kontant ved oppmøte)

For påmelding, send en mail med navn, alder, adresse og tlf til: lise@kraftdans.no (bindende påmelding!)

Du trenger IKKE være elev ved KRAFT dansestudio for å delta, kurset er åpent for ALLE! Dette kan du ikke gå glipp av!!!

Vi ses i studio, velkommen til ALLE!!! :)

Sunniva Lorentzen Kildal er 33 år, fra Mo i Rana og gikk ut av pedagoglinjen ved Kunsthøgskolen i Oslo i 2005. Hun har siden da jobbet som danser, pedagog og koreograf i Oslo og omegn, og i Tromsø.

De siste ti årene har hun undervist i jazz, klassisk og moderne ved forskjellige ballettskoler og kulturskoler, ved danselinje på videregående og for profesjonelle dansere.

Som frilans danser har hun i hovedsak tilhørt Siri Anette Nilsens "kompani 7" og "InTuit dansekonpani ", der hun har jobbet med alt fra glitter og glam i kafeteater, motedanseshow under VM på ski i Oslo, danseteater i trange kjøkken, Danse- og parkourforestilling, musikkvideo, til lyriske soloer og duetter i både gullkjole og oljehyr. 

Sunniva koreograferte for den Heddaprisvinnende forestillingen "den sommeren pappa ble homo" ved Hålogaland Teater i 2015. 

Sunniva er opptatt av at elevene skal få uttrykke seg selv gjennom dansen, at de skal oppleve glede, mestring og utvikling. Hun gir av seg selv i timene, og er positiv, blid og inkluderende med sin nydelige energi. Hun gleder seg masse til å undervise sommerkurs på Kraft😊 

Kamilla Fagerland er snart 29 år og kommer fra Mo i Rana. Kamilla har danset hele livet siden hun var liten jente, og dansen har alltid vært en stor del av Kamilla. Hun er talentfull og allsidig, og danser alt fra klassisk ballett til hip hop og heeldance. De siste 4 årene har hun bodd i Big Bear Lake California, og der underviste hun ved Moonridge school of dance. Disse årene brukte hun også til å utvikle seg selv som danser ved bla kjente danseskoler som Stadion i Los Angeles, Millenium dance complex og Debbie Reynolds studio.

Kamilla er musikalsk, positiv og blid, ønsker at alle elevene hun underviser skal bli sett, og det oser av energi i studio når Kamilla underviser!

Litt om timene som undervises på sommerkurset:

Hip Hop: Klassen baseres på de grunnleggende elementene i Hip Hop, hvor "groove" og "attitude" står sentralt. Energinivået er høyt, og Kamilla har utviklet sin egen stil innenfor Hip Hop som er helt RÅ!

Heeldance: Her er det valgfritt om du ønsker å danse med eller uten høye heler. Det jobbes i hovedsak med koreografi i denne timen, og attitude står sentralt. Denne timen byr på mye fart og masse energi, og det danses til fengende musikk! Dette er en dansestil som for tiden tar USA med storm, og er en stil som kan minne om «girlystyle». Nå ønsker Kamilla å spre gleden med USAs hotteste dansestil, heeldance til Mo i Rana – noe vi på KRAFT er veldig glade for!

Jazz: Jazzdans er en morsom og populær danseform, hvor man danser til variert musikk. Det finnes flere ulike stiler innen jazzdansen, og Sunniva har utviklet sin egen unike stil hvor det å kunne uttrykke seg gjennom dans er i fokus.

Hun jobber blant annet med koordinasjon, dynamikk, styrke, fleksibilitet og musikalsk forståelse gjennom teknikk, kombinasjoner og koreografi.
Velkommen til en fartsfylt, energisk og gøy time!

Styrke/ Stretch: Dette er en time som passer for alle som ønsker å forbedre styrken og bevegeligheten sin. Timen legger vekt på å styrke store deler av kroppen, og tøying av de store muskelgruppene. Timen avsluttes med en deilig avspenningsdel, for både kropp og sinn. En perfekt treningstime på slutten av dagen!